63.092 km.

Kørte i morges til arbejde i Birkerød, efter arbejde ind til Tivoli i Københavns centrum, og derefter hjem. I alt en tur på 85 km, primært på motorvej, men også en god del bykørsel. Kørte som sædvanligt: En ret let speederfod, ikke over 100 Amperes forbrug, og ikke meget over 80 km/t.

Det passede lige: På den sidste km, hvor kapacitetsmåleren viste ca. 2 pct, begyndte robometeret at pippe konstant, når forbruget var over ca 50 ampere. Det var spændingen i den bageste kasse der begyndte at falde, så det er formodentlig det nye batteri der enten har lidt lavere kapacitet end de andre, eller endnu ikke er blevet “udjævnet” til fuld kapacitet.

Intet tab af kølervæske, og ellers kun enkelte sporadiske pip fra robometeret.

Bilen er kun blevet fuldt opladet til laderen stoppede en enkelt gang siden batteriskiftet i søndags, så det kan blive bedre, efter et par fuld-ladninger mere.

Fedt at bilen er på toppen igen 🙂