59.182 km

Bilen og jeg er tilmeldt OECR, Øresund Electric Car Rally, så nu mangler jeg en co-driver der vil køre med rundt om Øresund i den første weekend i Juni.

Det er jo ikke et rally som på TV, hvor det gælder om at køre hurtigst; her er målet at køre en forud planlagt rute mest energieffektivt om lørdagen (København-Helsingborg), og holde fastsat hastighed på hver delstrækning af en rute om søndagen (Helsingborg-Malmø).

Bilen kører ellers som før med den nye batteri-blok, rækkevidden er ikke nedsat. Robometerets pippen er til at leve med, det er en god påmindelse om ikke at presse batterierne for hårdt. Lyden kan slås fra; så kan man bare holde øje med spændingen på displayet 🙂

Har forøvrigt set at Tesla slår på tromme for ‘one pedal driving’ i deres nye model S; Man behøver næsten ikke bruge bremsen når man kører, hastigheden styres normalt kun med speederen. Det er den måde min bil kører på hele tiden 🙂