I torsdags tog jeg en time på gør-det-selv-værkstedet. Her skiftede jeg gearkasseolien. Den brugte olie var knap så metal-glinsende som ved sidste skift.

Nu bilen var oppe checkede jeg også motoren: Kommutator og det nederste kul. Det ser fint ud, ikke meget støv i motoren, fin blank kommutator, og masser af kul tilbage.

Forhjulene kom også af, og bremserne blev kontrolleret. Sidst smurte jeg med kobberfedt, og det fungerer, bremsehusene kunne skubbes ved håndkraft, og stemplerne var ret lette at presse lidt tilbage.

Købte et sæt hjulkapsler nu jeg var ude, det pynter gevaldigt. Næste skridt må være at vaske bilen 🙂

Da jeg kom hjem skiftede jeg batterikølingsvandpumpen ud med den ny Webasto-vandpumpe. Den skulle have lidt hjælp for at komme igang: Pumpen flytter kun væske, så hvis der er luft i pumpehuset er der ikke nogen cirkulation. Åbner man reservoir-beholderen, sætter ansigtet til og puster, så flytter væsken sig, og så kan pumpen få fat, og boble luften ud.