Da jeg kiggede på motoren i starten af maj havde kommutatoren igen fået “brandskader” i 4 punkter med hver 2-3-4 lameller:-(

Så bilen har været “grounded” siden da, og jeg har til børnenes store utilfredshed cyklet til institutioner og arbejde. Det har taget lang tid at få ryddet så meget ud i garagen at bilen kan være der, holde ferie, og opbygge “gumption” nok til at gå i gang med projekt motor-renovation.

Nu er bilen klodset op, forreste batterikasse er taget ud, og motoren hænger kun fast i drivakslerne og afventer indkøb af et trykluftværktøj til at løsne nav-møtrikkerne.

Når motoren er ude skal den lukkes op, inspiceres og måles igennem.

Med hensyn til isoleringsfejlene, så har det nok ikke hjulpet at der er sprøjtet dinitrol på over det hele… så jeg må forsøge at rense alt hvad der er i kontakt med de elektriske komponenter med motorrens: Batterikabler, batterikasser, sikringer og shunts, elektronik-boksen og selvfølgelig motoren ude og inde. Og så måske give det en gang silicone forebyggende.