50.080 km. Børsterne er skiftet, og bilen kan køre igen – men den har stadig samme “rykken” og tab af speederforbindelse! Fejkoder: B5 (fejl i 12 Volt laderen, muligvis pga. anden lader tilsluttet), M3 (sporadisk fejl motortemperaturmåler) og Q0 (sporadisk isolationsfejl). Det er ikke godt hvis der er isolationsfejl i motoren, det kan blive både dyrt og besværligt! Jeg vil forsøge at ordne “løse forbindelser”, fejlen på motor temperaturføleren tyder lidt på et generelt forbindelsesproblem.

Egentlig ville jeg have sat sommerhjulene på igen, men dækkene er 10 år gamle, og de er så møre og med sprækker i gummiet, at jeg bestiller nogle nye dæk hjem. Så er det bare lige at finde ud af hvilke dæk i den størrelse der har den laveste rullemodstand… de oprindeligt standard-monterede Michelin proxima “højtryksdæk” fremstilles ikke mere.

Michelin energy saver, Continental EcoContact 3 og Barum Brillantis er umiddelbart dem jeg har hørt anbefalinger af, men jeg vil se om jeg kan finde en grundig test med detaljerede oplysninger om rullemodstand for 13 tommer dæk.