48.286 km. Det var ikke håndbremsekablet, det var belægningen der var faldet af en af bremsebakkerne. Værkstedet sagde at det sker bare en gang imellem. Og de er jo gamle, bremserne bliver stort set ikke brugt, det er også derfor skiverne foran bliver så rustne.

Peugeot havde skaffet de særlige electric klodser til forbremserne og det særlige electric håndbremsekabel hjem fra Frankrig, så de fik lov til at skifte det hele, incl. de de rustne skiver foran. Bakkerne er også specielle for electric-modellen, men heldigvis kendte Peugeot-værkstedet til et firma i Glostrup der kunne lime ny belægning på de gamle bremsebakker. Mekanikerne tog sig vist også en lille prøvetur, det er nok første gang de har fået sådan en “ellert” ind på værkstedet 🙂 De vaskede og ladede den også, så det er jo fint nok.

Bremserne blev fikset onsdag, og benzintanken fik påfyldt 7,5 liter, lampen lyste igen.

Torsdag-fredag har den så fået en dobbelt Dinitrol-behandling i Roskilde, så den kan holde til det danske klima.

Så nu kan bilen forhåbentlig køre problemløst et stykke tid 🙂