46897 km. Efter råd fra ‘PC’ havde jeg planlagt at motionere batterierne i dag. Dvs. Lade dem helt op med overladning, og derefter køre dem helt flade, og trække dem endnu længere ned når bilen ikke kunne køre længere.

Så i nat begyndte den at lade kl. 3, og kl. 9 var den i gang med at overlade. Lise kørte en tur til Greve, og havde kørt 33 km da hun kom tilbage ved 13-14-tiden. Jeg kørte så bilen en tur til Herlev og retur ved 17-18-tiden, og kørte derefter omkring, indtil ladelampen begyndte at lyse. Den tændte først ved 70 km, 2-3 km efter måleren var gået på 0 pct. Derefter kørte jeg så langsomt rundt i kvarteret (der er 40 km fart grænse), og holdt øje med spændingen på EVlite. 108 Volt uden belastning kom jeg ned på, før den ikke ville mere (intet skete når jeg trådte på speederen). Jeg måtte så slukke tændingen og fjerne hovedshunten, for at kunne starte igen, og trille det sidste stykke hjem. Da havde bilen rullet 80,9 km siden opladning i morges.

Her stod bilen så med lys, tågelygter, radio og blæser tændt, mens jeg holdt øje med spændingen på EV-lite’n. Det trak 7,5 ampere, og nåede 104 Volt på en halv times tid. Bare for sammenligning: Når bilen accellererer trækker den over 100 ampere.

Bilen computer holdt så op med at lade på 12 Volt batteriet (jeg kunne høre på blæseren at spændingen faldt), så jeg slukkede for det hele.

Jeg har så en times tid senere målt spændingen samlet: 113,3 Volt; på 3’er kassen: 17,01 Volt; og på 6’er kassen: 33,9 Volt. 11’er kassen må så være på 62,4 Volt. Pr. blok giver det spændingerne:

3’er: 5,67 Volt

6’er: 5,65 Volt

11’er: 5,67 Volt

Det ser fint ud, der er ingen celler der er reverserede.

Jeg fik også sat kørelys på igen foran, og skiftet en diodepære i nummerpladelyset, den var begyndt at blinke?!

Elmotoren er fortsat helt tør på undersiden, det er skønt! Til gengæld bemærkede jeg at servostyringshydraulikpumpen siger noget, og kører uafbrudt. Gad vide om det er meningen?