I første omgang var der ikke rigtig nogen elbiler der matchede vores behov, til salg i Danmark. Vi skal kunne køre hele familien i bilen. Kun lokalt, rækkevidden behøver ikke være længere end til tur-retur job, hente og aflevere børn, og handle. Det bliver max. til 50 km på en dag.

Den første jeg fik kig på var til salg på Ebay. Den stod i Köln. Jeg installerede bid-o-matic, besluttede mig for min max pris, og satte den til. Jeg vandt auktionen! Mit første bud på Ebay, og så er det en bil til 8500 Euro! Det var med nerverne uden på tøjet at jeg tog til Tyskland, man hører jo så meget… Så kontanterne blev deponeret i en bagageboks, og jeg blev samlet op af sælger på stationen, og kørt ud til bilen. Bilen så fin ud – men den var på franske plader. Det viste sig at den var afmeldt i Frankrig og ikke registreret i Tyskland! Hmmm, så var prøveturen da vist ikke helt lovlig! Sælgeren virkede ikke så tillidsvækkende, og jeg syntes også at det var underligt at bilen stod ved fortovskanten et sted hvor sælger ikke selv boede. Jeg spurgte om jeg måtte låne et toilet, og han foreslog en tankstation. Hmmm. Jeg aftalte med sælger at vi sammen ville få TÜV synet bilen næste dag. Næste morgen tidlig troppede jeg så op og ringede på på den adresse sælger var registret med i Ebay. Ingen reaktion. Jeg ringede op på mobilen og spurgte sælger om han var hjemme, og han sagde ja. Jeg bad ham komme ud, så jeg kunne give ham kontanter så han kunne TÜV syne bilen. Han nægtede. Jeg droppede det hele og rejste hjem igen. Ingen elbil denne gang.

Det kan være der ikke var nogen problemer i det, men jeg turde ikke handle med en person der ikke var til at “få hold på”.